JMJ High MetalCraft Tea op Texel

Op zoek naar een anders dan anders-uitje op Texel? Iets nieuws leren en uw bezoek aan ons mooie eiland extra bijzonder maken? Leer traditioneel emailleren, koperslaan of handgraveren en maak uw eigen meesterstuk bij meestergraveur Jacqueline Jimmink! Tijdens deze 3 uur durende workshop in combinatie met High Tea werkt u met vuur, kleur en metaal zoals de meesters dat vroeger ook al deden. Dit programma is uitdagend voor iedereen en wordt aangepast aan het niveau van elke deelnemer.

High Tea

Wist je dat?....

 

In de ambachtelijke werkplaats van JMJ in het hartje van Den Burg Texel vinden de meest unieke en bijzondere uitjes plaats...

MetalCraft

...van creatieve metaalbewerking en ambachten zoals de meesters het vroeger ook al deden, koperslagers, emailleurs, handgraveurs, ...

Uitje op Texel

...tot het verenigen van twee authentieke tradities Ambacht & Metaal & engelse High Tea...

 

Kom in de Wereld van het Ambacht, maak je eigen unique piece onder het genot van een hapje & drankje. Dit is Lifestyle & Welzijn 2.0 van Texelse bodem.


Deze 3 uur durende unieke praktijkworkshop Ambacht & Metaal kan op thema gereserveerd worden en wordt geserveerd in combinatie met een super gezonde en vers bereidde High Tea verzorgd door the Juice Car .

Bijv. Maak je eigen TX souvenir: TX Zeehanger met gejutte schelpen, TX Eiland hanger, TX Naamplaat, TX schatkist, enz.

 

Deze workshop is een abslute aanrader als u tijdelijk op Texel verblijft. Het is oprecht creatief onthaasten omgeven door de zilte luchten van het grootste waddeneiland Texel.

 

Ideaal voor, en ook thema's op verzoek tijdens, teambuilding, familie-, vriend(inn)en- of nichten- en nevendagen.

 

Tevens is de workshop geschikt voor het maken van creaties ter ondersteuning bij het verwerken van processen in het Leven.

 

Vraag vrijblijvend om meer informatie en de mogelijkheden.